Etusivu
Yritys
Ideologia
Tuotekonsepti
TYÖKALUT
VALMENNUSPROSESSIT
Contrakt - sopimus tulevaisuuden toimenpiteistä
Coukku - yrityksen kulttuurin voi tarttua
Colttu - sovittamisen haasteet
COPPA - pääperiaatteet
Lähiverkosto
Yhteydenotto
CONTTORI
Ajankohtaista

SISÄISEN LOGIIKAN KUUSI ASKELTASisäisen logiikan rakenne lähtee siitä, että ensin tulee tietää mitä haluaa. Ei siis ihan helppo asia!

Kun "halu" on kirkastunut, meidän tulee kyetä saavuttaa se, ja tunnistaa ne resurssit jolla saavuttaminen on mahdollista. Näiden resurssien tulee olla linjassa halun kanssa. Jos haluamme enemmän kuin mihin rahkeet riittää, on vaikea sitoutua. Jää kaksi mahdollisuutta; voimme ryhtyä haluamaan vähemmän tai kartuttamaan resurssejamme.

Tasolla kolme selvitetään miten ko. resursseilla toimitaan jotta halu saavutetaan. Ei kannatta laatia toimintasuunnitelmaa joka edellyttää resursseja joita ei ole.

Aina ei kuitenkaan käy niin kuin haaveillaan, ja syntyy tarve sopeutua uuteen tilanteeseen - mikä on varasuunnitelmamme?
Seuraava askel käsittelee kehittymistämme - mihin henkilökohtaisiin tai ammatillisiin asioihin silloin kiinnitämme huomiomme?
Lopuksi pohdinnan kohteena on mahdollinen muuttuminen; haluanko ehkä jotain muuta tai jotain enemmän. Siksi logiikan kuudes taso on taas kytköksissä tasoon yksi, eli haluumme.» Takaisin kulmapalaan: "sisäinen logiikka"

 
  Concess Oy www.concess.fi