Etusivu
Yritys
Ideologia
Tuotekonsepti
TYÖKALUT
VALMENNUSPROSESSIT
Lähiverkosto
Yhteydenotto
CONTTORI
Ajankohtaista

                TIIMITYÖ KUNNIAANKansainvälisesti toimiva organisaatio lähettää usein huolto- ja asennusryhmiä eri puolille maailmaa tehdasta tai sen osaa käynnistämään.
Asennustiimien johto tiedosti sen, että jos asennustiimissä ei ole riittävästi "luontaisten panosten" täydentävyyttä sen toiminnallinen tehokkuus on heikko.
Kaikille asennusmiehille tehtiin tiimiroolianalyysi, ja he osallistuivat valmennukseen, jossa tiimirooliteorian hyödyt tuotiin esille. Kerrottiin luonnollisesti myös mihin roolianalyysia ei kannata käyttää.
Nykyään kun tiimejä kootaan eri asennus- ja huolto-hankkeisiin pyritään, silloin kuin se on mahdollista ja vaihtoehtoja on tarjolla, se tekemään tiimirooliteoriaa hyödyntäen.
Mielenkiintoista tässä hankkeessa on ollut se, että tiimien vetäjät osaavat nyt jo pyytää tiimiläisiä omiin porukkoihinsa roolitermejä käyttäen. "Sitten minä tarvitsen vielä yhden Plantun!"


Olemme kirjanneet tämän esimerkin edustamaan massasta poikkeava tapausta. Useimmiten COLTTu-prosessia käytetään johtoryhmien kanssa työskenteltäessä, onhan tiimirooliteorian tutkimuksetkin perustuneet johtoryhmien tutkimiseen, mutta esimerkkimme osoittaa että huolella suunniteltuna ja rajoitukset tiedostaen teoriaa voidaan menestyksellä käyttää ulkopuolella primäärein ja alkuperäisten sovellusten. 
  Concess Oy www.concess.fi